DNF lijst


Ken je dat? Dat een boek een hype is en dat je er helemaal niets mee kan? Of dat je met goede hoop eraan begint en denkt, wat is dit?

Her best friend’s dad van Penny Wilder. Ik had helemaal niets met dit boek. Allemaal korte zinnen waarbij alles werd voorgekauwd.

Tempt the Playboy van Natasha Madison. Deel 1 vond ik erg leuk maar deel 2? Jezus, wat een boek. Het boek hierboven werd voorgekauwd, maar deze sloeg alles. Halverwege dit boek was ik ermee gestopt.

Captain Merric van Rebecca Cohen. Een boek over twee mannelijke karakters, in een piratenwereld, die op elkaar verliefd werden. Wat ik me nog kon herinneren is dat er of heel veel dialoog was en verder geen gedachten of omgekeerd. Dit was ook absoluut niets voor mij.

Walk on Earth a Stranger van Raw Carson. Dit boek had zoveel potentie kunnen hebben en er zijn genoeg mensen die dit boek helemaal het einde vonden. Maar dit was het helemaal niet voor mij terwijl het concept helemaal top was. Het was niet spannend, helemaal niks. Het leek alsof het boek in mijn hoofd werd voorgelezen terwijl een slechte actrice op een monotone manier het oplas.

Nog eentje die waarvan mensen de naam zouden herkennen. Jodi Ellen Malpas. Hoewel ik boeken waarin de man een eikel was, meestal leuk vond… vond ik echt dat deze man te ver ging. Wat een eikel.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.