Cult of Chucky


Mijn Recensie:

Ik hou van Chucky. Deze pop heb ik zelfs in levensechte grootte.

De film is opgedeeld in de genres Thriller en Horror.

In dit deel gaan we verder waar de laatste film, Curse of Chucky, ophield. Deze keer zijn we in een gesloten inrichting waar mensen met allerlei problemen worden behandeld. Hier wordt Nica ook behandeld, omdat ze verklaard is als gek en hiervoor moet boeten.

Nica heeft samen met haar therapeut en andere patiënten een praatgroep waarin ze alles behandelen. De therapeut vind het uiteindelijk een goed plan als Nica wordt geconfronteerd met een Chucky. Maar deze pop is niet zoals we van hem gewent zijn. Hij leeft niet en is gloednieuw. Maar de pop wordt door iemand anders ingenomen en behandeld als een kind.
Opeens zijn er twee poppen… En dan beginnen er vreemde dingen te gebeuren. Tot er een derde pop is en een vierde…

We leren nieuwe dingen over deze kwaadaardige pop. Ook hebben ze het eindelijk over het enigste kind dat over bleef in het vorige deel. Tiffany is weer in the picture.

Er is bloed, dood, lijken en het akelige lachje dat we van hem kennen. Er is een scene die zo nasty was dat ik even mijn ogen dichtkneep.

Hoewel ik van deze pop hou en super fan ben van de films vond ik het script en verhaallijn een beetje rommelig en niet zo sterk als de vorige delen. Erg jammer en ik hoop maar (want dat gebeurt vast wel) dat er een nieuw deel komt dat deze sterker is. Hij was echt niet slecht, maar er waren wat punten waarvan ik dacht: Hmm, dit had wel beter gekund.

Nica die eerder in een rolstoel zat, kon aan het einde van de film opeens lopen. Als je wilt weten hoe het afloopt zal ik je zeker aanraden om deze film te gaan kijken.

Chucky Love <3


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.