Confess door Colleen Hoover

Confess door Colleen HooverConfess Geschreven door Colleen Hoover
Uitgever Atria Books Op 28 March 2017
ISBN: 1501176838
Genres: Contemporary, Romance
Pagina's: 320
Goodreads

Auburn Reed is determined to rebuild her shattered life and she has no room for mistakes. But when she walks into a Dallas art studio in search of a job, she doesn’t expect to become deeply attracted to the studio’s enigmatic artist, Owen Gentry.
For once, Auburn takes a chance and puts her heart in control, only to discover that Owen is hiding a huge secret. The magnitude of his past threatens to destroy everything Auburn loves most, and the only way to get her life back on track is to cut Owen out of it—but can she do it?

Vandaag lees je mijn recensie over Confess door Colleen Hoover. In het Nederlands heet dit boek Oprecht. Het is een emotioneel verhaal over 2 mensen die door toeval bij elkaar terecht komen. Onderwerpen als adoptie, dood en familiebanden worden aangesneden in dit prachtige verhaal.

Pin confess

Schrijfstijl

Colleen schrijft heel erg emotioneel. Ze schrijft vanuit de eerste persoon en vanuit beide karakters. Haar schrijfstijl is er eentje waar je doorheen vliegt. De hele wereld en de karakters komen tot leven en ik vind het geweldig. Het is rauw, emotioneel en zo veel show. Heel erg knap!

Mijn gedachten over Confess

Wauw. Deze struggle is zo mooi omschreven. Deze vrouw…

Oké, als eerste wil ik even zeggen dat ik het heel sterk vind dat Colleen ervoor heeft gekozen om de voogdij eens niet bij moeder te laten zijn. Ik heb zelf altijd het gevoel dat dit een beetje een taboe is, omdat moeders meestal degene zijn met de voogdij. Respect.

Dan ten tweede vind ik die familie van vader… bah bah… hoe kun je zo’n (in mijn ogen) misbruik maken van de dood van je zoon. Hoe kun je een jong meisje zo gebruiken. En die broer… gadverdamme.

Oké, ik kan niet meer zeggen zonder te spoileren, maar lees dit boek. Echt… hoe komt deze vrouw op zulke verhalen. Ze zijn geniaal.

P.S. Er is een serie van gemaakt van 9 afleveringen en die staat op Videoland. Een echte aanrader om te kijken. De karakters zijn zeer on point en Colleen was bij het hele proces betrokken.

Conclusie

In één woord wauw…

Wil je dit boek nou kopen? Dat kan op Amazon en Kobo. In het Nederlands op Kobo, Bol en Libris.

Ken jij deze al?

0
Volg:
duntax
duntax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Delen is lief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge