Charmer door Kayley Loring

Charmer door Kayley LoringCharmer Geschreven door Kayley Loring
Op 2 April 2020
Genres: Band
Goodreads
three-stars

NICO

She serves me coffee late at night when I come around to write lyrics,
but it’s not the caffeine I’ve gotten addicted to.

We’ve got the spark, but she’s the only woman in town
who seems to be immune to my charms.

When it’s time for me to leave for my cross-country tour,
I just can’t imagine not seeing her for months.

So I offer her a job on the road with me.

KAT

Everyone in LA knows that Nico Todd has a way with songs and with the ladies.

What he doesn’t know is that I would love to let him have his way with me.

But my life can only revolve around one infuriatingly cute guy—
the six-year-old that I live with.

Imagine my surprise when Nico finds out about my little boy
and tells me to bring him and my mom on the road too.

And imagine Nico’s surprise when he realizes my son
is the biggest charmer of them all.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Ik heb dit boek ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.
I received this book in exchange for an honest review

Charmer pin

Ah, een singer-songwriter. Een keer wat anders dan een band. Ik ben heel erg benieuwd naar Charmer.

Charmer quote 1

Schrijfstijl

Kayley heeft een fijne schrijfstijl die vlot leest. Het verhal speelt zich voor je ogen af. Het is geschreven vanuit zowel Nico als Kat in de eerste persoon. Er valt weinig speciaals te vertellen, dan dat Kayley het verhaal prima tot leven kan wekken op papier.

charmer quote 2

Mijn gedachten over Charmer

Het is een beetje tegenstrijdig. Ik vond het in principe een prima en leuk boek. Het las lekker weg en er zat wel wat humor in. Dat laatste kon ik zeker waarderen. De schrijfstijl was fijn wat er ook voor heeft gezorgd dat ik het boek 3 sterren heb gegeven. Het is ook serieus een leuk verhaal en er is niks mee.

Maar tegelijkertijd kabbelde het voort. Er gebeurde niet veel spectaculairs. Er zaten geen twists in of iets dergelijks. Het was gewoon een roman waarin de verloop van een relatie werd verteld. Ook miste ik een beetje het sterrengevoel. Ja, hij zat in een tourbus en ja hij moest ’s avonds zijn muziek spelen. Maar ik miste de sfeer ofzo. Ik kan het niet goed uitleggen. Als ‘ie bakker was geweest, had ik het ook geloofd, zeg maar.

Misschien heb ik teveel dark romance gelezen om hier nog echt van te kunnen genieten. Dat zou kunnen. Het was voor mij gewoon iets te saai. Er is niks mis met saai en het is zeker een leuk boek. Ik kan ook niets bedenken wat slecht was aan het boek, dus krijgt het van mij ook zeker een voldoende. Het is gewoon een verhaal dat niet lang zal blijven hangen.

Wat ik wel heel leuk vond was dat Tate, Kats zoontje, een grote rol speelde in het verhaal. Soms lees je dat een karakter wel een kind heeft, maar eigenlijk wordt die amper genoemd. Dat was hier zeker niet zo.
Beide oma’s waren ook echt hilarisch. Zij hadden echt rake opmerkingen die ik heel erg kon waarderen.

charmer quote 3

Conclusie

Lekker weg lees verhaal.

Kopen? Op Amazon voor maar 99 cent

three-stars
0
Volg:
duntax
duntax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge