{:nl}Charmer door Kayley Loring{:}{:en}Charmer by Kayley Loring{:}

{:nl}
Charmer pin

Ah, een singer-songwriter. Een keer wat anders dan een band. Ik ben heel erg benieuwd naar Charmer.

Charmer quote 1

Schrijfstijl

Kayley heeft een fijne schrijfstijl die vlot leest. Het verhal speelt zich voor je ogen af. Het is geschreven vanuit zowel Nico als Kat in de eerste persoon. Er valt weinig speciaals te vertellen, dan dat Kayley het verhaal prima tot leven kan wekken op papier.

charmer quote 2

Mijn gedachten over Charmer

Het is een beetje tegenstrijdig. Ik vond het in principe een prima en leuk boek. Het las lekker weg en er zat wel wat humor in. Dat laatste kon ik zeker waarderen. De schrijfstijl was fijn wat er ook voor heeft gezorgd dat ik het boek 3 sterren heb gegeven. Het is ook serieus een leuk verhaal en er is niks mee.

Maar tegelijkertijd kabbelde het voort. Er gebeurde niet veel spectaculairs. Er zaten geen twists in of iets dergelijks. Het was gewoon een roman waarin de verloop van een relatie werd verteld. Ook miste ik een beetje het sterrengevoel. Ja, hij zat in een tourbus en ja hij moest ’s avonds zijn muziek spelen. Maar ik miste de sfeer ofzo. Ik kan het niet goed uitleggen. Als ‘ie bakker was geweest, had ik het ook geloofd, zeg maar.

Misschien heb ik teveel dark romance gelezen om hier nog echt van te kunnen genieten. Dat zou kunnen. Het was voor mij gewoon iets te saai. Er is niks mis met saai en het is zeker een leuk boek. Ik kan ook niets bedenken wat slecht was aan het boek, dus krijgt het van mij ook zeker een voldoende. Het is gewoon een verhaal dat niet lang zal blijven hangen.

Wat ik wel heel leuk vond was dat Tate, Kats zoontje, een grote rol speelde in het verhaal. Soms lees je dat een karakter wel een kind heeft, maar eigenlijk wordt die amper genoemd. Dat was hier zeker niet zo.
Beide oma’s waren ook echt hilarisch. Zij hadden echt rake opmerkingen die ik heel erg kon waarderen.

charmer quote 3

Conclusie

Lekker weg lees verhaal.

Kopen? Op Amazon voor maar 99 cent

{:}{:en}

Oh, a singer-songwriter. That’s different from a band. I’m very curious about Charmer. Let’s find out.

charmer quote 1

Writing Style

Kayley has a nice writing style. It’s easy to read and you fly over the pages. The world is really coming to life. She writes from the perspectives of both Nico as Kat. I really like that in books. I don’t have anything particular to say about it, actually other than it was a good writing style.

charmer quote 2

My thoughts about Charmer

It was an ok read for me. I liked the style, liked the characters and the story was just fine. So I did give it 3 stars, because the book isn’t the problem.

I think I’m the problem. I’ve read a lot of dark romance and I just missed.. not the dark. Just twists and turns. Something unexpected. Everything just flowed in this story. It just followed the curve of the river. I just missed a twist or something in the story. Plus I didn’t really get a star-feel. Like he was on a tourbus and at night he needed to play his songs… but I don’t know… I just didn’t get the feel.

I really liked that Tate, Kat’s son, was a huge part of the story. Most of the time you read that chars have kids, but you just occassionaly see them, but not in this story. I also loved Kat’s mom as well as Nico’s grandma. They had awesome oneliners which I really appreciated.

It was an ok read overall for me and I think a lot of people will enjoy this story. It just isn’t one I will remember on the long term, I think. Which is totally fine. I still enjoyed it.

Conclusion

A lovely read, which was very enjoyable.

{:}
Volg:
DunTax
DunTax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.