Capture Me by Anna Zaires (Capture Me #1)

Capture Me by Anna Zaires (Capture Me #1)

Mijn Recensie:

“I had to restrain myself because somehow, impossibly, I wanted more.
I still want more.”

Dit is de spin-off serie van Twist Me met Julian en Nora. Deze serie gaat over Lucas, Julians rechterhand en een jonge vrouw genaamd Yulia. Ook hier lees je vanuit twee verschillende POV’s.

Van het moment dat ze hem ziet, is ze bang voor hem. Lucas Kent is geen gewone man. Yulia is bekend met gevaarlijke mannen. Ze groeide met hen op, maar als ze Lucas ontmoet weet ze meteen dat hij de gevaarlijkste van allemaal is.
Eén nacht, dat is alles. Een kans om haar gefaalde opdracht weer een nieuw leven in te blazen probeert ze via Lucas achter de plannen van zijn baas te komen. Wanneer het vliegtuig naar beneden stort, zal dat het einde moeten zijn.
Maar het is geen einde, maar enkel een nieuw begin.

Vanaf het moment dat hij haar ziet, wilt hij haar.

Lucas Kent hield altijd al van lange blondjes en Yulia is de persoon die zijn aandacht trekt. Wanneer hij achter de waarheid van zijn neergestorte vliegtuig komt zijn de rapen nog niet gaar… Ze heeft hem verraden en ze zal betalen voor haar verraad.

“She’s mine—her body’s mine to do with what I will. I don’t have to give her a choice. She’s my prisoner, my spoils of war, and I’ve been more than patient with her.”

Poeh, wat zal ik zeggen? In mijn ogen is Lucas vele malen erger dan zijn baas. Hoewel Julian een intens karakter was, voelde ik die emotie veel beter bij Lucas. Overigens had ik niet verwacht dat Yulia zo’n angsthaasje zou zijn. In het begin komt ze sterk over, maar dat vervaagd een naarmate de hoofdstukken.

Net zoals bij Nora wordt ze ontvoert, maar wordt ze onder gebracht in het huis van Lucas, die op de grond van Julian staat. Hij doet er alles aan om antwoorden uit haar te krijgen. Voor welke organisatie ze werkt, wat de opdracht was of enkele namen van de mensen waarmee ze werkte. Het duurt een eeuwigheid tot een avond…

In dit boek was duidelijk te merken dat liefde en haat vlak bij elkaar liggen. Lucas voelde deze emoties constant.

“Everything inside me screams that she’s mine—mine to fuck, mine to punish in any way I choose.
Nobody else will lay hands on her ever again.”

Vanaf het begin is er een spanning aanwezig die niet weg lijkt te gaan. Misschien komt het door Yulia en Lucas aangezien ze door dit boek heen wippen als een stelletje konijnen, maar dat neemt het uiteindelijk ook niet weg.

Zoals altijd vond ik het een heerlijk boek om weg te lezen. Haar schrijfstijl is nog steeds fijn, makkelijk en het zorgt er voor dat je het zo snel mogelijk wilt uitlezen!

 

 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.