Bumblebee

Bumblebee

Bumblebee heeft geen andere keuze om zijn eigen planeet te verlaten. Hij komt terecht op een verzamelplaats van troep. Als Charlie opduikt, een achttien jarig meisje, dat veel van auto’s af weet, kan hij niet anders dan haar vertrouwen.

Iedereen die mij kent, zal weten hoe grote fan ik ben van de Transformers wereld. Toen ik erachter kwam dat ze een aparte film over Bumblebee gingen maken, schoot mijn telefoon bijna tegen het plafond aan. Wie wilde er nu geen film over deze super lieve auto?

We maakten kennis met een meisje genaamd Charlie die in het begin verdrietig en redelijk depressief overkomt. Hierdoor leek het alsof ze een rebelse tiener was, maar niets was minder waar. Er zat een compleet ander verhaal achter dit meisje.

Wanneer Bee en Charlie elkaar vonden, veranderde ze elkaar op een goede manier. De relatie tussen hun was heel bijzonder om te zien. Het was heel anders dan bij Sam. Charlie komt uit haar schulp en overkwam haar problemen en angst. Terwijl Bee van haar leerde om deze wereld en de mens te vertrouwen. Met Sam wist hij al dat niet alle mensen hetzelfde waren.

In dit deel maakte we kennis met twee nieuwe slechteriken. Het werd soort van duidelijk waarom de oorlog op Cybertron was uitgebroken. Heel even kregen we Optimus zijn echte rol te zien. De grens tussen slecht en goed was weer opnieuw goed gepresenteerd. Het was bijzonder om te zien hoe snel ze in deze film een buitenaards schenen te vertrouwen en toegang gaven tot bepaalde praktijken. De mens was behoorlijk naïef.

Vergeleken met de vorige Transformers film had deze film een stuk meer humor. Het was op bepaalde delen een stuk minder serieus en hoewel ik dat niet echt was gewend, was het wel een verfrissing.

Ja, ik was zeker blij dat ze deze film hebben gemaakt en ik hoop op nog veel meer Transformers films in de toekomst! Ik gaf deze film een 9.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.