Black door T.L. Smith

Black door T.L. SmithBlack Geschreven door T.L. Smith
Serie: Black #1
Op 29 January 2016
Genres: Dark Romance
Goodreads
four-stars

I am loyal, but I will betray you. I am strong, but I have scars. I am an angel, but the devil. I met her when I was sixteen and she was a breath of fresh air. She swooped in, making me smile. But then she left, taking my next breath with her. Her smile could light up a room, making my black heart pitter patter. I found her again ten years later, with a syringe in her arm. Blood coming from between her legs. She was broken and I was glad she was broken. She wouldn't think less of me and my damaged ways.

Schrijfstijl

T.L. heeft een hele specifieke schrijfstijl. Ze schrijft vanuit beide personages. Rose en Black. Soms mis ik wat emotie in haar zinnen. Het is vooral met gevoel en beweging geschreven. De schrijfstijl heeft iets intrigerends en houd je wel geboeid in het verhaal. T.L. weet je zo mee te sleuren dat je de karakters beter wilt leren kennen en wilt weten hoe dit afloopt. Het is heel apart.

Everything is black.
Black as my soul.
Black like they call me.

Black

Wat vind ik van Black?

De hele sfeer was heel intrigerend. Het straalt donker uit. Ik weet niet. Het is een bepaald gevoel dat T.L. op papier weet te brengen. Black is een intrigerende jongen die veel heeft meegemaakt en vooral op zichzelf is. Hij is een soort huurmoordenaar. Hij beweert zelf dat zijn ziel zwart is, maar eerlijk gezegd geloof ik dat niet.

Rose is het meisje waar hij als kind verliefd op werd. Jaren later loopt hij haar weer tegen het lijf. Vroeger was ze een vrolijk en licht meisje dat hem uit zijn slechte buien trok. Nu vindt hij haar met een naald in haar arm en onder het bloed. Ze is gebroken en het maakt hem niet uit.

Langzaam zie je de karakters weer naar elkaar toe groeien. Er wordt weinig gesproken en emoties blijven begraven. Het is vooral beweging en gevoel wat je leest en op een of andere manier past dat bij dit boek. Het houd je gevangen in het verhaal. En dat einde… Dat is fucking kut.

Black surrounds me, Rose. If you’re with me, near me, black will surround you, too. Then it will drown you. Taking everything you are with it.

Conclusie

Zwart…

Meer van T.L. Smith vind je hier!

Kopen op Amazon (gratis) | Kobo (gratis)

four-stars
0
Volg:
duntax
duntax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge