Bird Box

Bird Box

Mijn Recensie:

Vijf jaar nadat een onbekende aanwezigheid de halve wereld op zijn kop heeft gezet en mensen tot zelfmoord drijft, moet een moeder en haar twee kinderen een poging doen om te overleven.

De film waar een lange tijd behoorlijke reclame voor is gemaakt. Wat een trailer op Netflix. Ik was meteen razend enthousiast en kon niet wachten op de datum dat hij erop stond.
Een dag later dan gepland had ik hem dan echt gekeken.


Wat een ontzettend sterk begin. Het was goed te volgen en duidelijke karakters kwamen al naar voren. Tot het echt begon en de meest gruwelijke dingen gebeurden. Ik had geen idee waar ik moest kijken. Ook de reacties en emoties waren flink aanwezig. Dat beloofde veel goeds.
Ik kreeg het idee van een apocalyps al snel. Voedsel dat op was… Zwanger zijn. Wat een complete ramp.
In deze film was een stukje romantiek te zien, overleving, verraad, vertrouwen. Het was bijzonder om te zien hoe mensen een band opbouwden als ze geen andere keus hadden.


Een lange tijd ging het verhaal verder en er gebeurde niet zoveel. Tot het verhaal uiteindelijk heel spannend werd. Het stukje uit de trailer kwam dan eindelijk tevoorschijn. Het was supervet. Terwijl niemand van hen iets kon zien, varen op een rivier. Wauw. Ik vond het heel vreemd en gek om te zien.
Maar het einde… Het einde had er voor gezorgd dat ik deze film een slechte score heb gegeven. Mijn hemel, wat zonde.


Deze film had een hoop gemixte reviews. Sommige vonden hem waardeloos en andere heel goed. Het is in ieder geval de twee uur en 4 min niet waard. Dat zegt genoeg hoop ik?


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.