Big Ben (See No Evil Trilogy book #1) by Nana Malone

Big Ben (See No Evil Trilogy book #1) by Nana MaloneBig Ben Geschreven door Nana Malone
Genres: Romance
Goodreads

It began with betrayal.And ended in murder.
She was never supposed to cross my path. She was never supposed to know about the Currency of Secrets or the Oaths of Blood.
But like a thief in the night, she stole my soul even if she wasn't mine to possess.
As a member of the Elite, I live by simple tenets. A gentleman above all. Private matters stay private. Secrets whispered are never revealed. Enemies and friends are of the same coin. And power is king.
My so-called brothers killed my friend. I intend to make them pay.  And before it's over, I'll bend all the rules of morality, decency and legality. I will borrow and steal to set the scales right. But begging--begging, you can forget about.
My name is Ben Covington and I know my sins. 

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Ik heb dit boek ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.
I received this book in exchange for an honest review

Waar gaat Big Ben over?

Big Ben gaat over een man een vrouw die door vreemde omstandigheden niet meer aan elkaar kunnen ontkomen. Ze hebben allebei iets van elkaar nodig en daar maken ze flink gebruik van.
Maar uiteindelijk kunnen ze niet meer ontkennen dat ze geen gevoelens meer voor elkaar hebben. Vooral de Viking God heeft het moeilijk.
Alles krijgt een donker tintje totdat er iets gebeurd waarvan hij niet meer weg kan lopen. Het gevaar heeft toegeslagen en Ben heeft geen andere keuze dan haar in veiligheid te brengen.

“You have an overactive imagination. No, no such thing happend.”

Mijn gedachten over Big ben

Ik weet niet waar ik moet beginnen. Laat me zeggen dat ik van de man op de cover hou en ik absoluut de bijnaam leuk vond die ze hem in het boek gaven.

Het kostte me een tijd om in dit verhaal te komen. Soms was het een beetje verwarrend. Maar na een tijdje begon ik het leuk te vinden. De eerste ontmoeting tussen Ben en Olivia was zo grappig. Het was ongemakkelijk, erotisch en hun connectie was direct aanwezig.

Het hele verhaal is de schuld van Ben. Hij was degene die van Olivia een doelwit maakte. De man speelde een gevaarlijk spel. Het was geweldig om te zien hoe Olivia zo volhardend was en deed alsof de connectie tussen hen niet aanwezig was. Niet alle vrouwen zijn hetzelfde en vallen niet voor domme trucs. Ze wilde iets van hem en hij van haar. Ze speelden een spel en ze speelden het heel goed totdat gevoelens in de weg kwamen te staan.

Ik weet niet zeker wat de Elite in dit boek betekende en dat deel verwarde me een beetje. Het betekende voor mij dat veel karakter oppervlakkig bleven en dat irriteerde me naar een tijd.

Ik vond het geweldig hoe ze de wereld van de royals met deze wereld combineerde! Alleen namen werden genoemd maar toch vond ik het erg leuk.

“Ah, like the princess. I’m Ben. You can call me Big Ben, though. I don’t falsely advertise. Bram here, well, he’s known for having a little prick. And, you know, generally being a prick. Just his Mummy’s errand boy.”

Schrijfstijl

Ik vind de boeken van Nana altijd heerlijk weg lezen. Dit is niet de eerste keer dat ik iets van haar heb gelezen. Ik heb de Royals wereld van haar praktisch verslonden.

“And you were going to, what? Interrogate him about what he was doing with you in the closet? Get real.”

Conclusie

Een heerlijk boek, soms een beetje confusing maar hey dat gebeurd wel eens.
Als je de andere boeken van nana kent, zou ik deze zeker weten lezen en het leukste is dat deze serie nog twee andere boeken krijgt!

0
Volg:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge