Berlin Station (Seizoen 1)

Afbeeldingsresultaat

Mijn recensie:

Deze eerste episode van deze serie is online gegaan in oktober van 2016. In 2017 zal seizoen 2 beginnen, ook in oktober. De maker van deze serie is: Olen Steinhauer.

Eerlijk is eerlijk… Once again ben ik deze serie gaan bekijken, omdat Richard Armitage erin speelde. Niet gedacht dat ik het nog echt leuk zou gaan vinden ook. We zijn binnen bij de CIA, die met een groot probleem te maken krijgen. Dat probleem heet Thomas Shaw en de agenten moeten er alles aan doen om de aanvallen tegen te houden. Dit zorgt voor onverwachte situaties en een geweldig verhaallijn.

Zoals ik hierboven al vermeldde vond ik het een goede serie. Dit kwam voornamelijk door de onverwachte plotwendingen en doordat de karakters me wisten te raken. Ik zat vaak genoeg met een open mond te kijken of ik zei “oh god”. Ik kon mijn ogen niet van de laptop afhouden. Ze hadden allemaal, zoals alle mensen, hun eigen problemen waarmee ze naast hun werk ook nog mee te maken hadden, maar het leek net alsof ze binnen haalde en daar opsloten.

Een goed voorbeeld daarvan was hoe twee karakters, waarvan één van hen onze wereld verliet en de ander pyscho werd. Nog een voorbeeld was hoe hard je genaaid kan worden door de mensen die je vertrouwt en nog meer van dat soort dingen. Een hard wereld en dat leer je ook uit deze serie. Ze lieten goed zien hoe iemand als mens zich daardoor heen moest worstelen en wat het doet met deze persoon, zelfs als je iemand denkt te kennen.

Volwassenen die psychische problemen, werkdruk, veel spanning, relatieproblemen en sexy times (Richard naked) en goed weer terug naar de recensie. De persoon die dit script heeft neer te zetten krijgt een duimpje omhoog. Het is werkelijk zo goed uitgedacht en alle karakters hebben een daadwerkelijke een perfecte rol. Ze hebben allemaal hun talenten, eigenschappen en vaardigheden die ze weten te gebruiken om hun mensen te redden.

Het resultaat is dan ook een energieke, spannende en nieuwsgierige eye-opener.

Ik kan niet wachten op seizoen 2!

Volg:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.