Avengers: Infinity War


Mijn recensie:

Holy shit. We wisten allemaal al dat in deze film bi

jna alle superhelden speelden. De producers heb

ben al heel snel duidelijk gemaakt dat ze iedereen zoveel mogelijk screentijd hebben gegeven. Achter gezien… Ik geloof het van niet.

De eerste vijf minuten van deze film brak mijn hart. Mijn favoriete karakter gaat… dood. Nee, geen spoiler want je weet niet wie het is. Maar alle jezus die had ik echt niet zien aankomen.
Maar goed ik baalde als een sterker de halve film.

De verhaallijn is echt supervet. Aan het einde van Thor Ragnarok zien we natuurlijk het schip van Thanos en iedereen kent hem wel uit Guardians of the Galaxy. We wisten dus al dat Thanos geen goederik is en slechte bedoelingen heeft. De hele film lang draait het dus eigenlijk om Thanos die stenen zoekt.

Doctor Strange, gespeeld door Benedict Cumber

Don Cheadle, Robert Downey Jr., Josh Brolin, Paul Bettany, Chris Evans, Scarlett Johansson, Elizabeth Olsen, Chris Pratt, Mark Ruffalo, Zoe Saldana, Benedict Wong, Anthony Mackie, Chris Hemsworth, Dave Bautista, Benedict Cumberbatch, Chadwick Boseman, Sebastian Stan, Danai Gurira, Karen Gillan, Pom Klementieff, Letitia Wright, and Tom Holland in Avengers: Infinity War (2018)

batch, heeft de tijd steen die de kinderen van Thanos proberen te bemachtigen. Echter loopt dit niet zoals gepland en gebeurd er van alles. Alle andere stenen bevinden zich dus ook op aarde en ze gaan er allemaal achteraan.

Ik moet eerlijk bekennen dat deze film zich puur afspeelt rondom Thanos. Wat je dus bijna niet ziet zijn de relaties tussen alle karakters. Erg jammer, maar begrijpelijk want ze moeten al zoveel in één film proppen.

Echter voren er zich wel nieuwe samenwerkingen. Star- Lord en Iron Man. Rocket en Thor. Maar het laatste duo was echt super vermakelijk. Voor sommige karakters was het een lange tijd geleden waarin ze elkaar hadden gezien en dat hebben ze mooi opgelost. Ze vertelde elkaar gewoon wat er was gebeurd en zo kreeg ook het publiek een vers geheugen.

Het einde is echt hartverscheurend en we weten allemaal waar dat op uit gaat draaien. Part 2 komt volgens mij volgend jaar pas uit en dat is nog veel erger. Niemand weet waar dit op uit gaat draaien…

Soms haat ik dat ik zo film nerd ben xD