Aggro door Coralee June & Carrie Gray

Aggro door Coralee June & Carrie GrayAggro Geschreven door Carrie Gray, Coralee June
Uitgever Independently published Op 22 June 2020
Genres: Romance, Suspense
Pagina's: 380
Goodreads
four-stars

Two boys. One tragedy. Grief bonds us. The mystery of this murder will break us.
My best friend was brutally ripped from this world, but her brother and boyfriend are still here.
One of them wants to use me.The other wants to forget me.
Both of them make me feel alive.
We’ll find Violet’s murderer, no matter the cost.
Two boys. One tragedy. Grief bonds us. Love will tear us apart.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Ik heb dit boek ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.
I received this book in exchange for an honest review

Ik vind Coralee June een erg goede schrijfster en besloot om me dan ook voor Aggro op te geven. Het verhaal klonk wel intrigerend, maar ik wist niet goed wat ik moest verwachten.

Aggro pin

Stijl

De stijl van de cover van Aggro vind ik niet helemaal passen bij het thema. Ik had er eerder iets met het surfen opgezet. Een jongen die aan het surfen was of zelfs een meisje. Ik begrijp dat dat voor de Amerikaanse markt misschien niet helemaal werkt, dus ik begrijp de keuze.

De titel vind ik achteraf heel passend. Eerst vroeg ik me voornamelijk af wat het betekent, maar als je het leest, wordt het uitgelegd.

De schrijfstijl is weer heerlijk en wat ik gewend ben van Coralee June. Ik heb zelf nog niets van Carrie Gray gelezen, maar hoorde van Melanie dat hun samenwerking ook heerlijk is om te lezen, want zij heeft eerder wat gelezen. Ook ik vond het fijn. Het wordt geschreven vanuit de ik-persoon. Breeze is voornamelijk aan het woord, maar af en toe krijg je een stukje vanuit Chase of Kai.

aggro quote 1

Aggro was niet helemaal wat ik verwacht had. De flaptekst was niet mega-intrigerend omdat ik echt niets met love-triangles heb, maar de auteurs gaven zelf al aan dat we vertrouwen moesten hebben. Dat was de reden dat ik me toch opgaf, want ik wilde weten wat het verdriet zou zijn dat werd beschreven. Ook werd al gezegd dat het geen vrolijk boek was. Dat was precies wat me toch aantrok.

In het begin kon ik er maar moeilijk inkomen. Dit kwam omdat ik net een goed boek had gelezen en daar nog helemaal in zat. Het duurde daarom even voordat ik in het verhaal zat, maar omdat het interessant was, bleef ik geïnteresseerd en pakte Aggro wel snel op.

Eerlijk gezegd was ik meteen al een fervente Kai aanhanger en had ik niet heel veel met Chase. Nadat Breeze haar beste vriendin wordt vermoord, reageert Chase soms heel erg crue op haar, maar beweert wel verliefd op haar te zijn. Ik vond dit allemaal een beetje naar en vond hem eigenlijk een complete lul.
Kai was daarentegen meteen al de jongen waar ik altijd voor ga. De stoere, gebroken jongen met tattoeages waarvan iedereen zegt dat je er weg moet blijven. Nou, ik wist het wel.

aggro quote 2

Beide jongens maken in het verhaal een grote groei door en ook Chase vind ik langzaam aan steeds leuker worden. De relatie tussen de personages is mooi opgebouwd, goed uitgewerkt en zit geweldig in elkaar.

Eerlijk gezegd zag ik de twist al aan komen, dus dit was jammer. Al een tijdje had ik zo mijn vermoedens over hoe het af zou lopen. Dit maakte het een stuk minder spannend, maar nog steeds was ik geboeid genoeg om te blijven lezen.
Er zat nog een laatste twist in die ik niet aan had zien komen en die zorgde ook nog voor veel spanning.

Uiteindelijk zaten er een paar mooie, ontroerende stukjes in waardoor ik de waardering voor Aggro nog wat op heb geschroefd.

Aggro quote 3

Conclusie

Ik vond Aggro een spannende zomerread. Erg leuk om te lezen en zeker aan te raden. Hij was niet superspannend of onvoorspelbaar, maar er zaten goede twists in en hij was zeer fijn om op te pakken.

four-stars
0
Volg:
duntax
duntax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge