ABC Zoom wandelwagen

Een tijdje terug schreef ik al een blog over welke wandelwagen toch te nemen voor de tweeling. Sowieso omdat er vrij weinig keus is voor tweelingen.
Die andere blog vind je hier.

In principe had in eerste instantie naast elkaar mijn voorkeur. Zo kon ik allebei de kindjes zien.
Het grote nadeel: je bent erg breed. Ik vond het prima overleefbaar. Dus ging ik voor de Mountain Buggy Duo. Natuurlijk vond ik de Bugaboo 10x mooier, maar ja, het prijskaartje was een stuk lelijker. En aangezien we met de verbouwing en de andere spulletjes zaten, had ik mijn hoop al laten zakken en gefocusd op wat anders.

Vol goede moed ging ik naar de winkel en trof een wandelwagen aan, waarvan we de bak al niet afkregen. De verkoper ook niet. Dus daar begon mijn twijfel.
Twijfel 2: De bakken, oftewel nestjes zijn een stuk kleiner dan die van een normale wandelwagen of de Bugaboo. Want hierdoor is hij nou eenmaal de smalste in zijn soort. Ik heb later navraag gedaan aan een vriendin van een vriendin die er eentje heeft en die zei: Ja, ze kunnen er maar tot een maand of 3 in. (maar zij heeft hem omdat ze een kindje van 1 heeft en een baby. Dat is dan toch weer anders.
Plus: mijn schoonmoeder en een aantal goede vrienden wonen een uur bij ons vandaan. Ik vind het toch wel makkelijk als ze dan nog een tijdje in de bakken kunnen slapen, als we daar op visite zijn.

En dus zakte de hoop me in de schoenen. Toch maar harder sparen voor de Bugaboo dan…

Afbeeldingsresultaat voor money spending gif

Eenmaal thuis zei Marc al: Ik snap niet dat je niet voor achter elkaar gaat kijken. Dat is toch veel handiger in de supermarkt enzo. Blokkeert niet meteen het hele gangpad.

Hm, ja, daar had hij wel een punt. Maar ik was erg bang voor de hefboom.
Hallo facebook tweelingmama’s… (bestookt met vragen) en het merendeel vond het zeer meevallen en waren erg tevreden.

Nog maar een rondje winkel voor de ABC Zoom.
Hm, hij rijdt wel fijn… en hijs ook erg mooi… en een stuk budgetvriendelijker.
Probeert nog een andere tandemwagen. *vul scheldwoorden in* Wat een rotding. Gaat weer terug naar de ABC Zoom.

En nu… heb ik een

ABC Zoom. Tweedehands, maar ik ben er zo blij mee. Hij is zo mooi. Grijs met de lederen accenten. Ik ben er echt verliefd op. Hij wendt soepel en eigenlijk is het helemaal niet zwaar om hem te kantelen voor een stoeprand. Het is alleen een beetje een vrachtwagen.

Ik zal een updateje doen als Fred en George er zijn, over hoe ik hem ervaar als ik hem echt veel gebruikt 😀 Ik weet voor nu dat ik het op en afklikken van bakken, stoeltjes enz. heel erg makkelijk vind.

Voor verdere info…. Stay Tuned.

Afbeeldingsresultaat voor stay tuned gif
Volg:
DunTax
DunTax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.