A Lovely Obsession door Coralee June

A Lovely Obsession door Coralee JuneA Lovely Obsession Geschreven door Coralee June
Uitgever Independently published Op 10 Februari 2020
Genres: Dark Romance
Goodreads
five-stars

My guardian angel is a devil in disguise.
He hates me. He protects me.

He watches me.

My stalker is obsessed with keeping me safe. He calls me his prettiest debt.

An assassin in the notorious Bullet gang, he uses his empire to control my life. Everything I know is a lie.

What started as a debt turned into something more. What started as regret turned into obsession.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Schrijfstijl

Coralee June schrijft het verhaal voornamelijk vanuit Roe. Af en toe komt er een stukje vanuit Hunter. Soms mis ik meer vanuit Hunter, omdat ik heel graag vanuit de man lees, maar Roe is een heel goed personage, dus ik ergerde me er totaal niet aan dat dit zo was. Verder schrijft Coralee echt beeldend, waardoor je het verhaal heel goed voor je ziet. Hierdoor is het voor mij heel makkelijk om me in te kunnen leven in het verhaal.

He wrapped his hand around my waist and leaned in to whisper in my ear. His lips brushed against my sensitive skin, sending a spiral of confusing reactions zipping through my body. I felt flushed and attuned to every movement he made. “I caught you a long time ago, Roe.”

Mijn mening over A Lovely Obsession

Vanaf zin 1 werd ik het boek ingezogen. De proloog was heel sterk en ik wilde meer weten over die persoon. Maar de proloog is niet vanuit Roe en de rest van het verhaal zo ongeveer wel.

Toch maakte het niet uit. In hoofdstuk 1 word je in Roe’s verhaal gezogen. Uncle Mack is nogal overbeschermend en je vraagt je af waarom. In hoofdstuk 3 gebeurt er een spannende twist waardoor alles aan het rollen gaat en Roe haar stalker, waarvan ze ervoor geen weet had, ontmoet.

De rest van het verhaal voel ik me Roe. Ik wil weten waarom hij haar volgt. Waarom ze een schuld is en waarom hij zich hier zo hard in vastbijt. Net zoals Roe val ik langzaam voor Hunter. Ook al heeft hij vreemde manieren en is hij een huurmoordenaar. Hunter is een gebroken jongen en inmiddels weten jullie wel, dat Mariel van de gebroken jongens houdt. Ook van deze.

Het verhaal weet je van het begin tot het eind vast te houden en aan het eind wil je meer. Veel meer. Helaas moet ik nog een maandje wachten op deel 2. Maar hey, wat is nou een maandje. Dat moet ik vol kunnen houden. Ik ben super super benieuwd en gaf dit boek dan ook echt 5 sterren doordat het me zo goed in de wereld zoog, dat ik er zelfs over droomde.

Conclusie

Hij is geweldig!

Koop bij Amazon

Meer recensies voor Coralee June vind je hier!

five-stars
0
Volg:
duntax
duntax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge