A Lovely Confession door Coralee June

A Lovely Confession door Coralee JuneA Lovely Confession Geschreven door Coralee June
Uitgever Independently published Op 29 februari 2020
Genres: Dark Romance
Pagina's: 174
Goodreads
five-stars

Sometimes, I wondered if he was real. Our time together was short, but it left a lasting impression on me. I’m older now. Wiser, too.
Five years have passed, and I still can’t get him off my mind. Hunter was cruel, angry, and protective. I learned his secrets and he fled.
The day he left, I vowed to find him.I guess now I have an obsession of my own:
Track down Hunter Hammond and make him mine.

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Schrijfstijl

Coralee June schrijft het verhaal voornamelijk vanuit Roe. Af en toe komt er een stukje vanuit Hunter. Coralee schrijft heel beeldend, waardoor je het verhaal goed voor je ziet. Hierdoor is het voor mij heel makkelijk om me in te kunnen leven in het verhaal. Ik hou van Hunter, maar toch ook wel van Roe.

I swallowed before answering, not sure what side of Hunter I was going to get today.

Mijn mening over A Lovely Confession

Ik zat er meteen weer in. Opnieuw zoog het verhaal me weer in een donkere plek waar dit alles afspeelt, ook al gaan we ook naar Californië. Het blijft een dark romance. Roe gaat na vijf jaar Hunter zoeken. Al vijf jaar gaat hij niet uit haar hoofd en ze moet weten of hij hetzelfde heeft. Maar daarvoor gaat ze langs Gavriel Moretti.

Ik ken Gav al omdat ik deel 1 van The Bullets heb gelezen. Dat wil niet zeggen dat dit nodig was. Ook als ik het verhaal niet kende, was dit geen probleem geweest. Voor geen van beide van de boeken. Je kunt deze serie dus gerust lezen zonder dat je de andere serie hebt gelezen. En fuck moet je dat doen!

Opnieuw is het weer goed. Ik heb een traantje gelaten, in spanning gelezen en Hunter verrot gescholden. Maar wat was het weer heerlijk. Ik ga ze serieus missen!

All thoughts of the mission at hand fled my mind as I stared at the gorgeous man shaving his face.

Conclusie

Opnieuw geweldig!

Koop bij Amazon

Als je deze post leuk vond, wil je hem dan pinnen op Pinterest?

five-stars
0
Volg:
duntax
duntax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

1 Comment

  1. 2 maart 2020 / 10:35

    Het was weer een tof boek! Ik vond het ook een goede afsluiter van de duology

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge