A Love Song for Liars (Rivals #1) by Piper Lawson

A Love Song for Liars (Rivals #1) by Piper LawsonA Love Song for Liars Geschreven door Piper Lawson
Serie: Rivals #1
Op 29 April 2020
Genres: Band, Contemporary, Romance
Goodreads
four-stars

I fell for Tyler Adams when he had nothing but a guitar.He was my rebel prince, my handsome muse, my twisted friend.We were worlds apart in every way that mattered:He was poor, I was rich.He was beautiful, I was plain.He honed his talent in private, while I ached for the spotlight.When Tyler moved in with us, Oakwood Prep fell on its knees to worship at his altar.He traded my friendship for their crown. I will never forgive his betrayal.But some nights... He makes me want to.
A Love Song for Liars is Book 1 in the angsty new adult, academy-inspired Rivals trilogy. From USA Today bestselling romance author Piper Lawson!

Waarschuwing: dit boek bevat seks, drugs/alcohol of geweld.
Warning: this book contains sex, drugs/alcohol or violence

Ik heb dit boek ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.
I received this book in exchange for an honest review

Mijn gedachten over A Love Song for Liars

Dit is de eerste keer dat ik iets lees van Piper. Ik vond het erg leuk om iets van haar te lezen.

Blijkbaar komen deze karakters voor in een andere serie, waardoor heel veel mensen ze al kennen. Voor mij waren ze allemaal nieuw.

Ik vond Annie toch wel het allerleukste van allemaal. Ze had een goed bekkie bij haar, ze wist wat ze wel en niet wilde. Is zorgzaam en vol met emoties. Ze kwam over als een erg lief meisje. Ze stelde haar eigen geluk vaak voor die van een ander. Ze zag graag iemand anders succesvol worden dan zijzelf. Een geweldige eigenschap in plaats van jaloezie.
Bij Tyler was ik lang op zoek naar de connectie. Hij bleef in mijn ogen in het begin erg vlak en opende zich naarmate het boek vorderde. Zijn verleden maakte hem gesloten. Zijn beslissingen waren volledig gebaseerd op zijn verleden waardoor hij overkwam als een eikel.

Ik merkte dat ik best wel meer wilde weten over haar vader. Geen idee of hij voorkomt in de serie hiervoor. Maar hoewel ik zijn strenge beslissingen snapte, vond ik ze ook vreselijk oneerlijk. Het leven in de muziek is hard, maar hij heeft waarschijnlijk alles zelf gedaan wat God verboden heeft.

“When you never leave me.”

Schrijfstijl

Piper heeft een prettige schrijfstijl. Het leest lekker weg en je kan je goed inbeelden waren de karakters zich bevinden.

“Someday.”

Conclusie

Een lekker boek gebaseerd op een band. Een boek waarbij je niet aan andere dingen hoeft te denken.

four-stars
0
Volg:
Melanie van Garderen
Melanie van Garderen

Melanie blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Ook is zij schrijver van de Thriller Cyanide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge