{:nl}5 Beste Dark Romances{:}{:en}5 Best Dark Romances{:}

{:nl}5 Beste Dark Romances{:}{:en}5 Best Dark Romances{:}

{:nl}

Het is geen verrassing dat ik voornamelijk Engels lees. Dit lijstje bestaat dan ook uit Engelse boeken. Maar maak je geen zorgen, er komt misschien nog wel wat naar Nederland. Je weet het niet.

Stip op 1: Sick Fux

Sick Fux Dark Romance

Dit is de donkerste dark romance die ik heb gelezen. Je vind mijn recensie hier. Als je nog nooit dark romance hebt gelezen, raad ik je af om met deze te beginnen. Het mooie hieraan is dat het een soort zieke retelling van Alice in Wonderland is. Tillie Cole heeft dit echt geweldig gedaan.

Te koop: Amazon | Kobo

Op nummer 2: Souls Unfractured

Souls Unfractured Dark Romance

De karakters in dit boek zitten echt zo goed in elkaar. Mijn complete recensie vind je hier! Deze karakters sneden gewoon door me heen en hebben hun plaatsje in mijn hart voor altijd veroverd.

Te koop: Amazon | Kobo

Op nummer 3: A Lovely Obsession

lovely obsession dark romance

Dit boek heb ik als ARC gelezen. Mijn complete recensie vind je hier. Van te voren dacht ik… oké een stalker. Ik weet ook niet. Maar ik had eerder Sunshine and Bullets van haar gelezen en die vond ik erg goed geschreven, dus waagde ik een kans. Nou, daar was ik blij mee, want hij is ontzettend goed!

Te koop: Amazon

Op nummer 4: Loathe Me

Loathe me dark romance

Deze recensie staat nog niet online, maar zodra dat is, link ik hem hier. Deze las ik nadat ik Verkeerd had gelezen. Een auteur van dat boek heeft deze serie ook geschreven. Deze was toen gratis op Amazon en ik wilde graag kijken of ik haar alleen ook goed vond. Nou, ik vind haar alleen nog beter!2

Te koop: Amazon | Kobo

Op 5: Bear

Bear dark romance

Ik heb deze gelezen toen hij nog niet in het Nederlands was verschenen. Nu verschijnt hij eind deze maand ook in het Nederlands, dus voor de Nederlandse lezers: deze kun je gaan lezen! Wel bij deel 1 beginnen, anders snap je de helft maar… Deze had een aantal twists die ik echt niet aan had zien komen en die me nog goed heugen. De recensie vind je hier!

Te koop: Kobo

Dit waren mijn 5 favoriete dark romances die ik heb gelezen. Wat zijn jouw favorieten? Ik lees het graag terug in de comments!

{:}{:en}

This list is filled with my 5 best dark romances. Maybe you find some new authors or books to read. Or maybe you have some suggestions for me.

Top of the foodchain, number 1: Sick Fux

Sick Fux Dark Romance

This is the darkest dark romance I’ve ever read. My review is found here. If you’ve never read a dark romance I don’t recommend to read this. I really liked that it’s a sick and twisted version of Alice in Wonderland. Tillie Cole was magnificent.

Buy at: Amazon

The number 2: Souls Unfractured

Souls Unfractured Dark Romance

The characters in this book are really well written and really deep. My full review is found here! This characters just cut my chest wide open and build a home in my heart to stay forever. #flamewhore.

Buy at: Amazon

My number 3: A Lovely Obsession

lovely obsession dark romance

I read this book as an ARC. My full review can be found here. Before I started I didn’t know what to think, besides… okayyy a stalker. I don’t know if that’s my thing… But I’d read Sunshine and Bullets from this author and I really liked the writing style so I thought I should give it a shot. Well, I was so relieved, because it was so, so good!

Buy at: Amazon

Number 4: Loathe Me

Loathe me dark romance

I haven’t had the time to put the review of Loathe Me online, but as soon as I did, I will put the link in here. I read this one after I read Wrong. This author is the half of the co-write of that one. I found this one for free on Amazon and I thought I wanted to give the author a chance by herself. Well, I loved this one even more!

Buy at: Amazon

Number 5: Soulless

This one is part of a series and to understand it completely you must read part 1-3. No worries, because those are good as well. But this one gave a lot of twists and a couple I didn’t see coming. My complete review can be found here.

Te koop: Amazon

These were my top 5 favorite dark romances. Hope you can work with them. Do you have any suggestions for me?? Put them in the comments!

{:}

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.