5 Beste Dark Romances

Het is geen verrassing dat ik voornamelijk Engels lees. Dit lijstje bestaat dan ook uit Engelse boeken. Maar maak je geen zorgen, er komt misschien nog wel wat naar Nederland. Je weet het niet.

Stip op 1: Sick Fux

Sick Fux Dark Romance

Dit is de donkerste dark romance die ik heb gelezen. Je vind mijn recensie hier. Als je nog nooit dark romance hebt gelezen, raad ik je af om met deze te beginnen. Het mooie hieraan is dat het een soort zieke retelling van Alice in Wonderland is. Tillie Cole heeft dit echt geweldig gedaan.

Te koop: Amazon | Kobo

Op nummer 2: Souls Unfractured

Souls Unfractured Dark Romance

De karakters in dit boek zitten echt zo goed in elkaar. Mijn complete recensie vind je hier! Deze karakters sneden gewoon door me heen en hebben hun plaatsje in mijn hart voor altijd veroverd.

Te koop: Amazon | Kobo

Op nummer 3: A Lovely Obsession

lovely obsession dark romance

Dit boek heb ik als ARC gelezen. Mijn complete recensie vind je hier. Van te voren dacht ik… oké een stalker. Ik weet ook niet. Maar ik had eerder Sunshine and Bullets van haar gelezen en die vond ik erg goed geschreven, dus waagde ik een kans. Nou, daar was ik blij mee, want hij is ontzettend goed!

Te koop: Amazon

Op nummer 4: Loathe Me

Loathe me dark romance

Deze recensie staat nog niet online, maar zodra dat is, link ik hem hier. Deze las ik nadat ik Verkeerd had gelezen. Een auteur van dat boek heeft deze serie ook geschreven. Deze was toen gratis op Amazon en ik wilde graag kijken of ik haar alleen ook goed vond. Nou, ik vind haar alleen nog beter!2

Te koop: Amazon | Kobo

Op 5: Bear

Bear dark romance

Ik heb deze gelezen toen hij nog niet in het Nederlands was verschenen. Nu verschijnt hij eind deze maand ook in het Nederlands, dus voor de Nederlandse lezers: deze kun je gaan lezen! Wel bij deel 1 beginnen, anders snap je de helft maar… Deze had een aantal twists die ik echt niet aan had zien komen en die me nog goed heugen. De recensie vind je hier!

Te koop: Kobo

Dit waren mijn 5 favoriete dark romances die ik heb gelezen. Wat zijn jouw favorieten? Ik lees het graag terug in de comments!

0
Volg:
duntax
duntax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge