Bruisballen en Badbommen Geschreven door Carline Bercaw, Isabel Bercaw
Uitgever BBNC Uitgevers ISBN: 9789045323046
Genres: creatief
Pagina's: 144
Goodreads
four-stars

Hou je van bruisballen en heb je altijd al willen leren hoe je ze moet maken dan is dit echt een boek voor jou. Dit boek bevat meer dan 100 toffe lichaamsvriendelijke recepten – van geurende bruisers tot badsmelters, gezichtsmaskers en bodyscrubs – en meer! Je start met de basics en werkt jezelf stap-voor-stap met behulp van de duidelijke instructies naar de top van het koninkrijk Badtopia. Je leert bijvoorbeeld de fijne kneepjes van de bruisende blauwe bes blitzkrieg, de kruidige kaneelkanjer en de slimme, kleurrijke flessenpost-bom (met, je raadt het al, een geheime boodschap binnenin). Dompel je onder in wellness met het BN’er-gezichtsmasker of de dikke-smakkerd-lippenscrub. En als je die bos stro op je hoofd nieuw leven in wilt blazen, geeft de haarzombie je weer wat volume en glans. Welke bad- of beautybehoefte je ook hebt, Bruisballen & Badbommen legt je van kop tot teen in de watten.

Ik kreeg laatst dit boek van BBNC Uitgevers. Deze recensie is in samenwerking met hen tot stand gekomen om een eerlijke recensie te verzorgen.


Verwachtingen

Ik had eigenlijk weinig verwachtingen van dit boek. Er stond dat er leuke recepten in zouden staan van Bruisballen en Badbommen. Het enige wat ik dacht was: wat is er specialer aan, dan iets opzoeken op internet en dat namaken? 
Ik ging deze recensie dan ook zonder verwachtingen doen, maar het leek me wel leuk om zo’n soort boek voor mijn dochter in huis te hebben.

Het boek

Ik kreeg het boek binnen en ik vind de cover eigenlijk heel leuk. De bruisballen poppen er echt uit.
Daarna ging ik het boek doorbladeren. Er is een pagina met alles wat je nodig hebt, wat superhandig is. Even voor de duidelijkheid: deze bruisballen zijn compleet natuurlijk. Een dik voordeel!

Alle ingrediënten haal je zelf in huis, verder heb je nog wat pannen en potten nodig. En een aantal vormen. En dan kun je aan de slag. Er staan superleuke recepten in om bruisballen en bommen te maken. En ja, het is leuker dan Pinterest. 
Waarom?
Er staan prachtige plaatjes bij van hoe de ballen gaan worden. Ze zien er prachtig uit en het boek is met enthousiasme in elkaar gezet. Dat straalt het ook uit. Er staan allemaal verschillende soorten in. Niet één bruisbom is hetzelfde en dat maakt het leuk.

Conclusie

Ik vind dit boek echt superleuk en ga dit zeker uitproberen. Ik kijk er zelfs al naar uit dat mijn dochter iets groter is en we samen bruisbommen kunnen maken, om ze later in het bad te gooien. Wat zullen wij hiervan genieten.
Dank je wel BBNC uitgevers!

four-stars
0
Volg:
duntax
duntax

Mariëlle blogt hier als lezer, kijker en schrijver. Verder vertelt ze over haar leven als tweelingmama. Ook is zij schrijver van de New Adult-serie Structure en staat ze drie dagen per week voor haar SBO-klas.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Delen is lief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge